Printuri de mari dimensiuni

Printuri de mari dimensiuni

Printul digital reprezintă o transferare a imaginii digitale pe o suprafaţă fizică. Print-ul digital se poate executa pe diverse suporturi în funţie de preferinţa şi necesitatea pe care o are clientul.

De ce print digital?
  • Grafică personalizată
  • Calitate şi flexibilitate
  • Rapiditate
  • Preţuri mici
  • Printăm pe materiale utilizate indoor şi out door cu dimensiuni mari
Tipuri:

Mesh, este ideal pentru suprafeţe mari. Acest tip de material pe care se realizează printul digital are o greutate redusă, elastic şi rezistenţă la vânt. Mesh-ul permite trecerea luminii prin el.

Bannerele, la ele folosim frontlit pentru simplă faţă iar blockout pentru cele dublă faţă şi sunt ideale pentru suprafetele reduse de până la 10 mp. Acestea sunt rezistente la rupere şi decolorare iar prin acestea nu trece lumina.

Posterele, sunt printate pe hârtie satinată, polipropilenă, etc.

Window Graphics, are o structură tip plasă care permite trecerea luminii. Acest tip ajută la personalizarea vitrinelor.

Autocolantul, este util pentru vitrine, geamuri, decorare maşini, panouri publicitare, etc.

Panza canvas este dintr-un amestec din bumbac şi poliester şi se utilizează foarte bine în printrare de tablouri.

Fototapetul este o soluţie premium pentru a decora pereţi unui restaurant, hotel, magazin, etc.

Backlit-ul este utilizat la casetele luminoase, acesta este un material rezistent la temperaturi extreme, ploaie, raze UV şi alte condiţii meteorologice nefavorabile. Tipărirea acestui material iese extraordinar de bine.

Echipamentul nostru de imprimare lucrează la (720 – 1440 dpi) dimensiuni mari şi utilizează cerneală pe baza de ecosolvent ceea ce asigură print-ului o calitate şi o intensitate a culorilor foarte bună, fiind rezistentă indelungată în timp, precum şi costuri foarte reduse. Oferim consultanţă clientului,la solicitarea acestuia. Efectuăm inclusiv transportul la sediu şi/sau montajul în locaţia dorită. Garantăm clientului promtitudine şi seriozitate în preluarea şi efectuarea comenzilor. Oferim cele mai bune preturi.
Call Now Button