Folii UV/ Antiefracţie

Folii UV/ Antiefracţie

Este stiut faptul că razele solare conţin, printre altele, şi raze ultraviolete (UV). Ca orice exces, expunerea îndelungată la razele UV poate avea efecte dăunatoare asupra sănătăţii oamenilor (îmbătrânirea prematură a pielii sau chiar cancer de piele, samd). Fapt ce ia determinat prezentatorii meteo sa includă în portofoliu şi avertizările referitoare la razele UV.

Aplicarea foliilor de protecţie UV inseamnă un plus de confort şi de siguranţă pentru dumneavoastră şi familia dumneavoastră. Aceste folii filtrează razele UV emise de soare, inlăturând, astfel, efectul dăunător pe care acţiunea acestor raze il poate avea asupra sănătăţii. De asemenea, foliile pentru protectie UV inlătura principalele cauze ce pot duce la decolorarea sau chiar deteriorarea mobilierului, a covorului sau a obiectelor din birou sau din casă. Prin aplicarea foliilor pentru protectie solară, 99% dintre razele UV sunt absorbite şi până la 79% din energia solară (caldură) este reflectată (respinsă). Până şi lumina vizibilă este cu mult redusă (până la 15%). Acest lucru are, în mod sigur, un efect benefic asupra menţinerii sănătăţii dumneavoastră şi a celor din jur.

Foliile antiefracţie oferă protecţie împotriva pătrunderilor prin efractie, violentă sau vandalism. Prin utilizarea foliilor antiefracţie se pot asigura diverse obiective împotriva pătrunderilor prin efracţie. Este binecunoscut faptul că peste 70% din intrările prin efracţie au loc prin ferestre. Rolul foliei nu este neaparăt de a preveni spargerea geamului, ci de a menţine în poziţia de lucru toate fragmentele de geam rezultate ca urmare a spargerii. In felul acesta, chiar dacă geamul a fost spart, intruziunea este dificilă.

În plus, aplicarea foliei pe vitrina unui magazin ii conferă acesteia o reală protecţie antifurt. O piatră aruncată cu forţă asupra unei astfel de vitrine va provoca în cel mai rău caz doar o peforare în geam, fără ca acesta sa cadă tot, spart în bucăţi. Infractorul va reuşi să introducă cel mult mâna prin spărtura, faţa de cazul unei vitrine neprotejate de folie, care ar cădea complet şi ar permite accesul liber în interiorul magazinului.

Call Now Button