Casete iluminate (led/ neon)

Casete iluminate (led/ neon)

Casetele luminoase sunt cele mai des întâlnite ca semnalistică outdoor. Spaţiile comerciale le utilează foarte mult deoarece au un impact vizual bun asupra locaţiei. Aceste au o vizibilitate foarte bună pe timp de zi şi de noapte. În funcţie de preferinţele clientului casetele luminoase pot avea forme, mărimi şi grafică diferite. Nici o formă nu este prea ciudată sau imposibil de realizat. Ele se realizează în funcţie de locaţia dorită. Baza unei casete luminoase este construită dintr-o structură metalică deosebit de rezistentă. Aceasta ajută la susţinerea tuturor elementelor ce alcătuiesc caseta, fiind deosebit de rezistentă şi în condiţii meteo vitrege. Cadrul metalic şi spatele sunt tratate împotriva coroziunilor prin galvanizare sau zincare termică. Utilizăm aluminiu ce poate avea diferite culori pentru a realiza profilul. Pentru realizarea fetei caseţei utilizăm plexiglas sau policarbonat. La noi fiecare casetă luminoasă devine diferită de celelalte deoarece ele pot fi personalizate. Cele două metode de personalizare sunt : autocolant translucent, care se va decupa la cutter-ploter iar cealaltă printr-un autocolant printat policromie, asta dacă se doreşte o grafică mult mai complexă.

Tipuri de casete luminoase :

Casete Simplă faţă.La acest tip faţa principală a casetei luminoase este paralelă cu peretele de suport. Aceasta fată este confecţionată dintr-un material translucent inscripţionat.

Casete Dublă faţă. Acestea au doua feţe iluminate. Ele sunt perpendiculare pe peretele de suport şi pot fi aşezate pe stâlpi sau pe faţadele clădirilor. Iluminarea, în acest caz, se realizează cu ajutorul modulelor led sau a tuburilor florescente.

Casete din plexiglass. În acest caz pexiglass-ul este inscripţionat. Acesta poate fi montat pe cadru de aluminiu şi plastic. Plexigalss-ul folosit are grosime de 3 mm, 4 mm sau chiar 5 mm, în funcţie de mărimea casetei. Pentru decorare se utilizează autocolant translucent.

Casete backlite. Se utilizează o structură metalică iar inscripţionarea se face pe backlite. Acest material este flexibil şi cu el se poate îmbrăca toată suprafaţa firmei, atât în partea din faţă, cât şi pe laterale.

Call Now Button