Flyere/ Cărţi de vizită

Flyere/ Cărţi de vizită

Indiferent de domeniul de activitate în care lucraţi, cu siguranţă veţi avea nevoie, întotdeauna, de cărţi de vizită, pentru dvs. sau pentru angajatii dvs. Va oferim posibilitatea să oferiţi partenerilor dvs. cărti de vizită de cea mai bună calitate, atât din punct de vedere al suportului pe care sunt realizate, cât şi din punct de vedere al calităţii printului.
Cărţile de vizită se pot plastifia, mat sau lucios, se pot realiza cu colţurile rotunjite şi chiar se pot crea stanţe pentru forme deosebite şi atipice. De asemenea, o finisare cu stil o reprezintă lăcuirea selectivă în funcţie de grafica flyerelor şi pliantelor. Mărimea standard finită a unei cărţi de vizită este de 90 x 50 mm. Putem să realizăm pentru dvs. şi dimensiuni atipice, în funţie de grafică şi preferintele dorite.
În general, materialul pe care se realizează cărtile de vizită este un carton dublu cretat mat sau lucios, cu o densitate de 280 – 300 gr/mp. Dacă doriţi alte cartoane, puteţi alege dintr-o gamă variată de diferite densităţi (grosimi) şi culori.

Flyere (fluturaşii) şi pliantele reprezintă cea mai ieftină metodă de promovare a afacerii dvs., a unuia sau mai multor produse sau servicii. De-a lungul timpului, metoda de împărţire a flyerelor (fluturaşilor) s-a dovedit a fi, pe termen scurt, una foarte eficientă şi productivă. Ca şi domeniu de activitate, avantajul principal este ca metoda de promovare cu flyere (fluturaşi) şi pliante nu are limite. În funcţie de dorinţa clientului şi de cantitatea informatiilor propuse, flyerele (fluturaşii) şi pliantele se pot realiza în policromie simplă faţă sau faţă verso. Acestea pot fi plastifiate, mat sau lucios, se pot realiza big-uri (indoituri), sau se pot realiza ştanţe personalizate, pentru a crea diferite forme sau inserţii (tip hanger – pentru manerele uşilor).
Dimensiunile standard uzuale pentru flyere sunt:
  • A5 (210 x 148 mm)
  • A6 (105 x 148 mm)
  • tip DL (210 x 100 mm)
Pentru pliante dimensiunile standard sunt:
  • A3 deschis / A4 închis (420 x 297 / 210 x 297 mm)
  • A4 deschis / A5 închis (210 x 148 / 105 x 148 mm)
  • A5 deschis / A6 inchis (210 x 1488 / 105 x 148 mm) sau tip DL inchis cu 2 biguri (210 x 100 mm)
  • pliantele cu 2 biguri pot fi împaturite de tip Concerto sau Trifold.

Call Now Button