Termeni și Condiții

Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile impuse comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii acestui site să respecte regulile comunităţii SC KAON PRODUCTION SRL denumită în continuare KAON. Site-ul Kaonprod.ro este administrat de SC KAON PRODUCTION SRL și are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.

Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de la adresa kaonprod.ro . Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu.

1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea KAON şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vândute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al KAON. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri către paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor KAON sau aduc un prejudiciu imaginii KAON, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.
2. Preţurile afișate pe acest site pot fi modificate fară o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Preţurile nu sunt cu titlu de ofertă garantată şi nelimitată în timp.
3. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe KAON nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzacții sau oferte de vânzări concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.
4. Preţurile serviciilor sunt însoţite de anumite specificaţii. În cazul în care utilizatorul are nevoie de servicii cu alte specificaţii, KAON poate solicita sau nu, un preţ diferit decât cel afişat pe acest site.
5. KAON are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venită din partea utilizatorilor.
6. KAON nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratețe a unor materiale de pe acest website.
7. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.
8. KAON nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa KAON.
9. KAON nu poate garanta că mesajele trimise către KAON vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.
10. Site-ul conţine link-uri către alte site-uri. KAON nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri sau în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa KAON.
11.Denumirea KAON este marcă înregistrată al SC KAON PRODUCTION SRL. Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor KAON este strict interzisă.