Produse

Inscripţionări auto / Decorări vitrine

Inscripţionările auto şi decorarea vitrinelor au dus la naşterea unor noi metode de promovare..

Printuri de mari dimensiuni

Printul digital reprezintă o transferare a imaginii digitale pe o suprafaţă fizică. Print-ul digital se poate executa pe diverse suporturi în funţie de..

Tablouri canvas / Tapet personalizat

Ce înseamnă un tablou canvas? Tabloul constă în imprimarea unei imagini de înaltă rezoluţie pe pânza canvas, pânza..

Folii UV / Antiefracţie

Este stiut faptul că razele solare conţin, printre altele, şi raze ultraviolete (UV). Ca orice exces, expunerea îndelungată la razele UV poate avea efecte..

Casete iluminate (led / neon)

Casetele luminoase sunt cele mai des întâlnite ca semnalistică outdoor. Spaţiile comerciale le utilează foarte mult deoarece au un impact vizual bun asupra locaţiei. Aceste au o vizibilitate foarte bună pe timp de zi şi de noapte...

Totemuri (led / neon)

Totemul este un element de semnalistică stradală. Acesta ajută la promovarea firmei şi tot ce ţine de aceasta. Caracteristici tehnice: Realizăm totemurile publicitare pe structură metalică, otel, profil de aluminiu, etc..

Litere volumetrice (iluminate / neiluminate)

Literele volumetrice conferă un design modern clădirii în care vă desfăşuraţi activitatea sau doriţi să semnalizaţi un bar, restaurant, hotel, etc. Literele volumetrice pot fi..

Sisteme LED

Display-ul LED te va ajuta să ai o comunicare mult mai bună cu fiecare client în parte. Pe un display LED poţi afişa diverse mesaje, spre exemplu : data, ora, cursul valutar sau temperatura. Clienţii vor fi mai repede atraşi..

Panouri publicitare / copertine

Panouri publicitare pentru o promovare garantată! Cea mai folosită metodă de publicitate pentru exterior este folosirea de panouri publicitare. Având în vedere ca un număr considerabil de trecători au posibilitatea să vadă..

Roll-up / People stopper

Panourile stradale sunt metoda cea mai simplă şi eficientă pentru atragerea atenţiei trecătorului asupra firmei dumneavoastră pe care doriţi să o faceţi cunoscută tuturor trecătorilor. Panourile publicitare pot fi create de diferite dimensiuni şi tipuri..

Placări cu bond

Bond-ul reprezintă un panou compozit tip “sandwich”, compus dintr-un substrat (miez) din polietilenă, cu grosimea între 2 şi 5mm, fixat solid de două foi de aluminiu, prin laminare la cald şi presiune, de grosimi 0.25-0.5mm fiecare..

Flyere / Cărţi de vizită

Indiferent de domeniul de activitate în care lucraţi, cu siguranţă veţi avea nevoie, întotdeauna, de cărţi de vizită, pentru dvs. sau pentru angajatii dvs. Va oferim posibilitatea să oferiţi partenerilor dvs. cărti de vizită de cea mai bună calitate..